lullar på

.jag 2015-12-29 18:35 (inga kommentarer)
men vad roligt att det har blivit lite aktivitet här igen, ibland känns det som att det bara är jag som maler på om min inte speciellt spännande vardag dag ut och dag in.

jag är ledig. JÄTTELEDIG. jag har bestämt mig för att inte öppna en skolbok på denna sidan nyår (men sen ska jag sätta fart) och känner att det är okej, deadline är inte förrän i mitten av januari och jag är ledig till den 11. så det är gott om tid.

idag var jag och spårade med hundarna och det gick bra trots att det blåste en del. nu ligger de i en trött hög i soffan och snarkar och själv bakar jag bröd och sen ska jag göra fiskgratäng och funderar på att ta ett glas vin till den. mr S har lagt golv, slipat golv och lackat första gången av tre. visst, det är fantastiskt att ha en man som kan göra ett riktigt äkta trägolv med sina bara händer, men med tanke på hur lång tid det har tagit så vete sjutton om jag inte hade föredragit ett sånt där som man bara klickar ihop på en kafferast. fast nu verkar jag otacksam, och det är jag inte, det blir jättefint, det är mest att jag önskar att det vore klart någon (jävla) gång.

nä, men annars är det fint. jag går långpromenader varje dag, vi kollar på tv-serier och film och läser böcker och eldar i kaminen och mycket mer än så behöver inte jag för att trivas med livet. N bjöd in sig själv och barnen på lunch på nyårsafton för att hon "längtade så efter mammas mat". det får man väl ändå utgå från är ett hyfsat betyg. nu piper alarmet att brödet är klart, så det är väl bäst att jag drar mig ut i köket.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.