tacksamhet

ikapiika 2015-11-14 17:11 (1 kommentar)
Det är november och mörkt ute redan vid 4. Jag sitter vid matsalsbordet och försöker läsa några instruktioner och rapporter inför den granskning jag ska genomföra i veckan, men trots tio timmars sömn i natt kan jag inte läsa utan att somna, jag antar att arbete i princip alla lediga stunder de senaste veckorna börjar ta ut sin rätt.

Så istället ska jag skriva en liten text om hur bra jag egentligen har det. För jag har det faktiskt förbaskat bra.

* jag har två underbara barn som idag leker(/hänger?) för fullt med snälla och trevliga kompisar. Jag mår bra när de mår bra.
* Jag är tacksam över att jag har en tillräckligt bra sångröst för att få sjunga häftiga körverk som Carmina Burana. Vi hade en bejublad fullsatt konsert i Vällingby igår och ska sjunga i Uppsala imorgon.
*Att min underbara dotter delar min stora hobby. Igår var vi på scen samtidigt och att få göra sådana saker, eller bara sjunga lite tillsammans i köket, är en stor ynnest.
*att jag har ett bra jobb som ger mig utmaningar och, ibland i alla fall, tillfredsställelsen i att faktiskt kunna göra saker bättre.
*att jag har en ekonomisk situation där jag inte behöver bekymra mig för vardagens utgifter
*att jag har en bra man som stöttar mig i allt jag tar mig för och som kan plocka ihop bitarna när jag mest känner mig som en blöt fläck!

Jag är oerhört tacksam för att jag lever i min trygga bubbla när resten av världen verkar ha blivit mer än lovligt galen.

Tack!

AnnA

Ja, det är bra när man påminner sig om vad man faktiskt har att vara tacksam för! Och glada barn, ger glada föräldrar så sant så..
Lycka till med konserten!

2015-11-15 09:09:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk