lydnad

sodanismo 2015-10-16 09:46 (2 kommentarer)
jomen vi var ju andra gången på kurs i vardagslydnad med hundet igårkväll. förutsättningarna var väl inte de bästa just igår, han går på dagis på dagarna. jag blev lite sen att hämta, han blir så himla glad när vi hämtar så han går upp i varv ganska bra och behöver en stund för att landa från det. han hann inte riktigt äta ordentligt så han hann aldrig landa, och var ganska uppe i varv redan från början.

men ändå. när vi är inomhus och han fattar vad han ska göra så är han så JÄVLA duktig. fokuserar på uppgiften, sitter passivt stilla även om han VILL göra något annat så sitter han ganska bra. och vi hittade äntligen en leksak som han gillade! han har ju varit så magiskt ointresserad av det mesta, bollar är som luft (om det inte är mat i dem), saker som piper är direkt obehagliga. men ett kaninskinn på snöre, det var riktigt roliga saker det!

sen blev hela kvällen knas, jag var tvungen att åka vägen om mamma på vägen hem och det tog ju förstås längre tid än planerat och blablabla. stackars hundet var uppe i varv och trött och hade inte fått mat och ville bara hem. men kämpade på. vi var alla trötta och uppe i varv och hungriga och ville bara hem. men vi höll ihop det. sen kom vi hem och fick äta. och däcka. det var nästan bäst av allt det.

nu ska vi se om vi kan träna på de här grejerna och lyckas även utomhus. det är ju där det är svårt.

AnnA

Duktiga ni är! Och vad bra du hittat nåt han gillar, det blir liksom enklare då :)

2015-10-17 17:34:35

.jag

heja!

2015-10-18 17:43:11


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk