Föreläsningshelg och flytt

AnnA 2015-09-29 09:04 (1 kommentar)
Denna helgen har försvunnit på allra bästa sätt. Föreläsningar både lördag och söndag, först med Eva Bodfäldt som skrivit kontaktkontraktet (om du har hund, läs den!). Hon var strålande föreläsare, med ett härligt kroppsspråk och dessutom visade hon lite praktiska övningar med hundar som var med.

Söndagen ägnades åt Tobias Gustavsson från SWDI, Scandinavian working dog institute. De föreläser och utbildar hundar och förare i hela världen, Italien, USA, Norge m.m. Han föreläste om lekens betydelse, men framförallt spårning. Otroligt kunnig och kompetent kille som visade film, svarade på frågor och gjorde en allmänt pepp. Nu ska här spåras :)

Sen har vi hunnit med att hjälpa syrran o hennes man att flytta. Haft dem som nattgäster igår natt, när de väntade på att få komma till sitt nya boende. Och igår kväll lastade vi in alla grejer. Då var bara det roliga kvar. Att packa upp och det skojiga tänkte jag inte ta ifrån dem hehehe...

När vi kom hem igår kväll efter flyttandet såg det ut att bli rejält kallt. Bara att ge sig ut och bädda in citrusträden under lakan. Hög tid att flytta in dem i garaget tror jag.

Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig i ordning. Voffan och jag skall ut och köpa regntäcke till henne. Och bäst är väl om hon får följa med och prova. Sen blir det nog ett spår :)

.jag

jag var SÅ sugen på att anmäla mig till Tobias-föreläsningen, men...schemat för helgen som gick var redan fullt :( kul att det blev lyckat iaf!

2015-09-29 09:56:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007