Så var ytterligare

AnnA 2015-08-27 07:48 (inga kommentarer)
en jobbintervju avklarad. Fick åka till storstaden söderut och träffa rekryteraren. 80 sökande och 13 uttagna till intervju, däribland jag. Intervjun gick som tåget och var över på 45 minuter. Besked kommer i nästa vecka om man går vidare till nästa steg och får träffa företaget. Vänta, det är jag ju så bra på. Not.

Vad som inte gick som tåget var tåget själv.
Det började med att vara 7 minuter försenat. Och eftersom jag hade 8 minuter på mig att byta, så kan ni tänka er hur det bytet såg ut med 1 minut tillgodo. Trängde mig först ut och galopperade som en idiot längs perrongen. Jag hann, men glad att jag inte behövde prata med någon den närmsta kvarten, för det hade jag inte kunnat.

På kvällen ringde pojken från sitt tåg. De satt fast några mil norrut och han visste inte alls när de skulle röra sig igen. Nytt besked sen att de skulle bussas vidare. Bara att sätta sig i bilen och hämta honom. Han kom säkert en timme försent till sin spelning på kvällen. Inte kul. Fattar inte att de tycker folk ska åka kollektivt, det går ju för fasen inte. Inte om du vill passa tider i alla fall.

Nu blir det morgonpromenad med vovven och sen utflykt till Ikea med dottern, med bil :)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007