Rätt som det regnar

AnnA 2015-07-29 08:50 (3 kommentarer)
kommer det en skur. Det beskriver väl vädret rätt bra. Jag som gillar att vara ute, börjar baske mig bli lite deprimerad av detta. Tur vi har resan att se fram emot!
Trädgårdsarbete är inte lätt utan mest ett springande ut och in för att skyla mot skurarna. Det förtar glädjen en hel del.

Så var det även igår när jag var hos syrran och hjälpte henne lite. Ut och klippa lite rosor och sen in igen. Det slutade med att vi skurade altanen istället. De funderar på att sälja huset och skall fixa lite inför värderingen.
Som tack fick jag bl.a. lövbiff, så igår kväll blev det kantarellostfyllda lövbiffar till middag. Inte dumt alls.

På jobbfronten intet nytt. End of story.

Fick den första offerten på att ta bort den gamla häcken och ersätta jorden. Nästan 50' skulle det kosta. Tyckte det var i mesta laget och skall ta in fler offerter. Hoppas verkligen vi hittar någon som är billigare. Vill inte gärna lägga så mycket pengar på nåt som bara skall tas bort. Sen kommer kostnaden för att ersätta den gamla häcken. Och där har vi inte ens bestämt oss vad det ska bli. Häck, staket, mur eller något med både och? Svårt att välja och grannarna har en salig blandning av häckar och staket, så där finns ingen röd tråd att följa. Blir att surfa för mer inspiration :)

Tinto

Friväxande häck av olika blommande buskar?

2015-07-29 13:02:35

AnnA

@Tinto det är jättevackert, men vi har förhållandevis ganska liten tomt, så det får nog bli något klippt i så fall. Vi har spirea idag och den blir klippt efter blomningen precis, så det funkar. Funderar på idegran som vi älskar och är vintergrön. Den växer så sakta bara...

2015-07-30 09:51:28

Tinto

Idegran får så fina bär också. Men är giftig. Fast det är ju inte nån orsak att inte ha den, risken att den blir äten är väl minimal.

2015-07-31 10:05:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007