Voffan har fått

AnnA 2015-06-26 09:26 (inga kommentarer)
sin sista laserbehandling igår. Och idag är det fjärde dagen hon får kosttillskott, men det dröjer ju veckor innan man ser fullt resultat. Hon har blivit mer villig att röra sig och är lite mer lekfull igen. Promenaderna är nu på 30-40 minuter i alla fall. Nu hoppas jag innerligt att det bara fortsätter på rätt väg. Längtar efter våra långpromenader i skogen.

Just nu skiner solen, men det blåser kallt. Kunde vi inte få lite sommarvärme? Det vore väldigt efterlängtat. Energin vill liksom inte infinna sig. Tror att det är solen som fattas.

Med tanke på vädret tog vi ett semesterbeslut i veckan och bokade en solresa i augusti. Vi hade inte tänkt resa i år, men vädret avgjorde. Det blir Korfu i Grekland denna gången. Och det ska bli ljuvligt med sol, bad och god mat. Jag älskar den grekiska maten. Dessutom mår jag alldeles förträffligt på den. Sallad, kyckling, fisk, oliver, tomater, olja, lök, grekisk yoghurt och frukt. Några drinkar och ett och annat glas vin på det, så blir det kalas :)

Nu skall jag dona lite här hemma innan dottern kommer. Vi ska ha en skön dag tillsammans, fixa hennes hår och äta lunch. Hoppas locka med henne på en promenad också :)


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007