Då har man

AnnA 2015-06-04 09:37 (inga kommentarer)
varit på intervju för en direktrekrytering. Och den gick inte så bra kan jag meddela. Är verkligen inte bäst på att framhäva mig själv när det verkligen gäller.
Nåja, rekryteraren lär inte höra av sig igen. Möjligtvis för att säga tack, men nej tack.
Att vi sen inte klickade gjorde inte saken bättre.

Ytterligare en intervju är bokad. Här har jag fått tips via TRR, så denna tjänsten är inte ens ute än, tror jag. Dock får jag lite konstiga vibbar när jag pratar med dem. Får väl vänta och se tills jag varit där innan man har en åsikt.

Lönekursen tuffar på och det är kul. Jag har dessutom fått böcker i bokföring också, som jag börjat plugga i. Mycket är repetition, men en del är helt nytt. Också jätteroligt! Hade jag varit yngre, så hade jag satt mig i skolbänken igen på allvar.

Spårkursen är slut för säsongen. Vi har redan anmält oss till en ny till hösten. Mest för att vi behöver gå en kurs för att bruka allvar :)

Dock är lilla stumpan inte riktigt på hugget. Vi tycker det har varit något vajsing och trott att det kanske är höften som spökar. I alla fall åkte vi till en hundfysioterapeut och hon hittade en skada i lårmuskeln, så nu får hon laserbehandlingar och lite massage. Givetvis får man dåligt samvete och tycker att det där borde vi ju insett med en gång, men nä, hundar kan ju inte prata. Tyvärr. Hon gillade behandlingen i alla fall och det kändes bra.

Nu ska jag ut och försöka plantera lite, när det inte regnar och stormar. Det gäller att passa på för vädret har inte varit nådigt de sista veckorna. Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007