Jobbsnurr

Lisasan 2015-05-07 13:39 (inga kommentarer)
Så, jobbet som jag trivts så bra med is no more så att säga. Företaget slås ihop med annat och vad som händer med min tjänst är högst oklart.

Så i förrgår fick jag ett infall. Såg en annons för ett jobb som är riktigt, riktigt, intressant. Perfekt för mig, om än något lång resväg. Men det har jag haft förut, och det kan fungera. Det är rätt område, jag har rätt kompetens, jag har det som krävs. Kruxet är bara att det ska tillsättas relativt snart och jag är ju hemma med liten.

Så vi funderade här hemma och kom väl i princip fram till att det inte finns några hinder att jag återgår i arbete snart. Sambon kan ju lika gärna vara hemma, om jag ändå inte ammar om dagarna (det går ju så jäkla dåligt ändå). Och nu har jag ju än så länge ett arbete, lika bra att smida medan järnet är varmt och söka detta nu när det nu skulle passa mig så bra.

Ansökan är i alla fall inlämnad. Jag väntar på att få höra något, men ansökningstiden är en dryg vecka till. Om jag skulle bli erbjuden jobbet har jag alla möjligheter att kräva högre lön och att faktiskt få det. Jag förlorar ju inget på att försöka, men man måste chansa lite.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may