En mamma som nätverkar

AnnA 2015-04-15 18:05 (inga kommentarer)
Och idag har det varit full rulle.
Upp i morse och följde med dottern till provtagning. Förra besöket hade inte varit så kul och nu följde jag med som lite stöd. Denna gången blev betydligt bättre och förhoppningsvis blir det så framöver.

Därefter fixade jag apoteket och sen födelsedagspresent till dotterns sambo, som vi firar till helgen. Hittade en snygg väska, ungefär som han önskat sig. Mycket roligare att ge bort en riktig present, istället för ett presentkort.

Sen lämnade vi föräldrarollen och åkte och nätverkade. Ut och käkade lunch med en personalchef jag träffat på en kurs. Trevlig tjej och vi klickade med varandra direkt. Här gäller det att dra i de kontakter man har :)

På hemvägen blev jag uppringd av ett av bemanningsföretagen jag kontaktat. De hade ett kortvarigt vick och undrade om jag var intresserad? Det är jag ju, fast ändå inte. Det är som assistent och lönen blir därefter. Och då avbryts väl aktiviteterna jag har bokat med Trygghetsrådet osv. Vet i sjutton om jag vill spoliera det för 2 månaders hopp in jobb. Dock kändes det väldigt bra för självkänslan!
Skall fundera tills imorgon bitti..

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007