Under they willow they lay me down

eeee 2015-03-22 21:12 (inga kommentarer)
Skriv.

Det är kallt ute och jag tycker väl inte att det har varit särskilt varmt någon enda dag i år. Min försmak av sommar i februari kanske gör att allt under 15 känns kyligt? Vinden som blåser är isande och går genom dun och halsdukar, lägger sig runt nacken. Benen stelnar till hårda klumpar i jeans. Det är mars och det känns intet. Snart är det april, den elakaste månaden.

Vem ska jag åka till Grekland med i år?

Tränar på och försöker gå ner i vikt. Det går sådär. Det är roligare att jobba med skills och slå personliga rekord men jag skulle vilja vara lite... lättare. Smidigare. Snabbare.

Går till psykolog en gång i veckan. Vi jobbar hos väl långsamt framåt men ibland känns det matt och hopplöst när jag tänker på allt skräp som far runt i min hjärna.

Jobbar. Mycket. Det roligaste med jobbet är min skrivbordsgranne som jag både pratar om depressionens mekanismer, tv-serier, bra countrymusik och kärlekens mysterier med. Plus jobb och sånt.

Träffar x när jag kan. Jag vill vara med honom hela tiden. Jag funderar på resor, till städer och platser och stränder och berg och jag vet att jag har människor jag kan åka med; syskon, föräldrar, vänner, kompisgrupper. Men jag vill bara åka med honom.

Han är den roligaste personen jag känner. Vi känner varandra så bra att våra hjärnor liksom synkat sig, vi har vår lilla privata sfär, vår egen kultur. Det han säger har jag redan tänkt, han förstår alla repliker, alla citat, alla skämt jag häver ur mig. In synk.

Det är som det där Johny Cash-citatet.This morning. With him. Having coffee. Det är min bästa stund. Med honom. Vad vi än gör.

En sån person borde man ju vara ihop med kan jag känna.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk