Röjning

Lisasan 2014-12-19 16:15 (inga kommentarer)
Barnmorskan var inte ett dugg nervös. Alla prover visade kanonbra, till och med blodsockret. Och lågt blodtryck, så bara finfint. Mätningen av magen var perfekt. Ska bli intressant att se vad nästa ultraljud visar.

I går körde jag ett städrace här hemma. Vräkte i mig piller (givetvis godkända sådana, men starka och inte så kul att ha i kroppen egentligen) och skurade badrum, dammsög, fixade tvätt och disk. På kvällen hade jag svårt att ta mig upp på övervåningen. Jag borde ta det lugnt, men kan inte riktigt hela tiden. När det ser överjävligt ut här hemma och sambon inte hunnit hålla undan får jag sån ångest, så det kan inte heller vara nyttigt. Jag bestämde mig för att belöna mig med något efter röjningen, så jag köpte tre lådor pennor/kritor av superbra lyxsort från Amerikatt. Kommer väl dyka upp under mellandagarna om jag har tur.

Idag har jag varit motsatsen till igår, soffsittare och slömupp. Stackars lillan är hemma från dagis med lite feber och snuva, och hon har så tråkigt här hemma när jag inte orkar riktigt. Men, bättre några tråkiga dagar hemma och hinna bli frisk till jul, än en krasslig julhelg.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may