Lusse lelle

Anni 2014-12-14 22:28 (inga kommentarer)
Var iväg i helgen med bästisarna. Det var på tiden, jag har varit lite vissen och småsnorig och allmänt tråkig ett tag, behövde lite kompistid. Vi strosade i barndomsskog, stöpte ljus och mysade i största allmänhet.

Och så tänkte vi lussa för bästisens föräldrar, de vi hälsade på över helgen. Så vi sjöng hela vägen dit i bilen och försökte lära oss texter till div. julsånger. Medföljande bästis-son genomled det hela som en tapper liten martyr.

Nåja, kvällen kom och vi förberedde lussesärkarna när jag kom på - sablar! Jag har ju bara svarta underkläder med mej, det kommer att synas igenom! Bästisen tittade med stora ögon och sa "JAG OXÅ!" Tredje kompisen hade ett blått linne.... och svarta underkläder! Vi bröt ihop i fnissanfall. (Ja vi hade druckit lite vin oxå).

Nåja, morgonen kom och när det började låta i köket tassade vi upp, med svarta underkläder, vita särkar och glitter i håret. Sjöng hur hest och morgonkraxigt som helst, blandade ihop verserna hejvilt på "Nu tändas tusen juleljus", sjöng lite fel på nån understämma och hade lite olika varianter på text, men vi fick applåder från de snälla föräldrarna. Det är första gången jag lussat sen jag var liten och det var faktiskt riktigt kul!


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!