Plus och minus

Lisasan 2014-12-01 19:41 (inga kommentarer)
Igår gick sjukskrivningen ut och idag ringde läkaren. Jag var lite nervös, hade hört att han skulle vara ledig över en vecka, men han ringde ändå. Fantastiskt. Är nu fortsatt sjukskriven året ut, bra det, det finns liksom inga utsikter att jag skulle klara att arbeta i dagsläget.

Värre var det med månadens ekonomi. Har handlat massor av viktigheter, overall till lillan, jacka och byxor, fleeceset och klänningar, luciaprylar, och inte minst en ny barnstol. Trots att barnstolen inte ens är betald landade kontot på 73 kronor plus efter alla räkningar. Katastrof. Så det blev till att ta från det redan pressade sparkontot. Inte kul alls, särskilt när det nu är jul snart. Och julklappar måste handlas, på något sätt. Men jag hoppas nästa månad blir marginellt bättre, får lite mer från jobbet då, och dessutom bör jag börja få ut på min försäkring så det blir väl någon slant extra där med hoppas jag. Det kan behövas, januari brukar bli en tuff månad.

Och plötsligt upptäckte jag att IKEA idag har gratis frakt på allt. Vi som behöver ny säng, akut. Det vore inte fel att spara några hundralappars frakt på det... hm.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may