4 dagar senare

Lisasan 2014-11-17 16:18 (inga kommentarer)
Det har gått 4 dagar efter att jag körde en rejäl TENS-session på mitt onda ben och jag har fortfarande betydligt mer ont än innan. Det känns som det sitter en myra med en tång därinne och kniper åt om nerven med jämna mellanrum. Riktigt obehagligt. Och ibland är det mer regelrätta hugg/stick i benet, och senaste dagarna har det kommit direkt jag ställer mig upp och står still lite.

Imorgon blir det sjukgymnasten igen, ingen TENS innan dess tänker jag. Jag går runt här hemma och orkar inte med så mycket, men försöker hålla undan disk och tvätt i alla fall. Hur ont det än gör känns det bättre att åtminstone hålla liiite ordning. En aning.

Lillan är sjuk sedan några dagar, ont i örat och feber lite till och från. Ögonen rinner och hon är allmänt hängig. Det blir nog några dagar till hemma tror jag, ingen större bättring i sikte, och många på dagis är sjuka.

Om några dagar blir det nytt besök på MVC, första kollen av symfys-fundusmått. Dessutom blodprover. Sen börjar det bli läge att snart tänka på nästa månads sjukskrivning, men jag tror inte det kommer bli några problem alls. Det fixar världens bästa läkare, det är jag övertygad om.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may