velour

sodanismo 2014-11-05 11:05 (4 kommentarer)
så vi började för ett tag sen med rutinen att när vi ses efter jobbet, när vi kommer hem och träffas där, så säger man båda vad som var bäst med dagen. för att liksom sätta humöret, inte börja på minus. det låter ju så ostigt så det är inte sant, och ibland blir det verkligen...ja men..."jag drack en kopp gott te". men iallafall, nu gör vi så.

och det slog mig igår på vägen hem, när jag funderade på vad som var mitt dagens bästa, att jag hade ganska många små saker. vi hade ett seminarium med jobbet, som jag hade roddat lokal för. och lokalen var så jävla bra! snygg, snygga detaljer, centralt i stan, det blev bra flöde på folket. vi fick små minitoblerone till kaffet. jag fick grejer gjorda trots en upphackad dag, jobbade undan tråkiga samtal. promenaden på väg hem gick smidigt och bra, jag fick trampa på. jag visste att hemma väntade mannen jag älskar. det fanns helt enkelt mycket att vara glad för. eller tacksam eller whatever.

skit i velour och batik och gullegullmindfullness och fan och hans moster. det kanske är tungt och körigt och jobbigt ibland, men jag har det fan ganska bra. det har jag.

Peppar

Fint.

2014-11-05 20:50:02

.jag

tror jag ska stjäla denna rutin! känns som att vi OFTA börjar vår gemensamma dag med att häva ur oss dagens irritationsmoment och sen går man vidare därifrån. inte för att vi sen går omkring och surar vidare kring det, men det är ju kanske inte alltid...eh, jätteupplyftande. att tänka på det som är bra istället för att fokusera på det negativa. bra där.

2014-11-06 06:07:53

sodanismo

@.jag: den är faktiskt ganska bra, just för att inte fastna i det där slentriangnällandet. sen får en ju självklart ta sånt som är jobbigt också, men just att få tänka till att det åtminstone funnits NÅGOT fint under dagen, det är inte så jävla dumt, inte!

2014-11-06 10:21:09

Anni

Låter klokt.

2014-11-06 17:10:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk