creepy

.jag 2014-10-27 17:00 (inga kommentarer)
det är många som har slutat på jobbet, bland annat B som har varit chef för verksamheten i lokalerna där jag jobbar, dock var han inte min chef. men däremot Z:s, på den tiden det begav sig, innan allting runt henne flippade ur å det grövsta. vi pratar fortfarande om det med rysningar.

idag hade jag möte med min chef och vi gick igenom mina vinterprojekt. i ett av dom behöver jag uppgifter som "kanske" kunde finnas i någon av de pärmar som B lämnat kvar, så jag fick i uppdrag att leta igenom dom. det gjorde jag, hittade inte vad jag letade efter men däremot några dokument från gamla medarbetarsamtal. bland annat ett med Z, där hon på frågan vad hon har för yrkesmässig målsättning enligt B:s anteckningar hade svarat att hon "vill bli snäll".

eh. och detta var typ våren 2011, alltså innan allting började urarta såpass mycket att vi märkte det. menalltsåvadfan, man svarar väl inte "vill bli snäll" på en sån fråga annat än möjligtvis på skämt, men B är/var inte en sån person att han skulle skriva ner ett skämt i underlag till ett styrdokument, och Z är/var inte heller en person som skulle skämta om sig själv på det sättet. så, eh, ja. "vill bli snäll". det var lite norman batesvibbar på det, kände jag. men det passar väl bra såhär i halloweentider...kanske. eller kanske inte.

för övrigt fick jag ledigt på fredag OCH måndag och har alltså en härlig långhelg att se fram mot. mr S har varit hos läkaren och fått penicillin och sov när jag kom hem och sover fortfarande, men han sov inte mycket i natt och inte natten innan det heller så han har väl att ta igen. själv har jag precis betalat en rejäl bunt med räkningar så nu ska jag väl koka lite te och tända i kaminen och ha en myskväll med mig själv. det känns som att det är jättesent, men det är det ju inte. jag vänjer mig ALDRIG vid de här plötsligt mörka sena eftermiddagarna som bara kastas på en så här års.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.