Jag är så nervös

ikapiika 2014-10-07 19:08 (2 kommentarer)
MissT har idag provat in till musikklass. De har EN ledig plats i femman. MissT har övat som en tokig och vill väldigt gärna ha platsen och hon skulle, tror jag i alla fall, säkert ha kommit in om det hade varit det vanliga intaget till trean, då hon helt enkelt var lite för ung för att gå på en skola i andra änden av stan . Men nu..nu finns det ju bara en plats.

Den första vi ser när vi kommer dit är en tjej i missTs kör som har tiden före oss. Hon är egentligen ett år äldre men villig att gå om femman för den här platsen. MissT får något blankt i ansiktet och vi går ut en sväng, jag inser att hon är jättenervös. Väl tillbaka inne tjuvlyssnar vi lite på slutet av den andra tjejens uppsjungning.

Jag får stanna utanför när missT gör sitt prov. Genom dörren tycker jag det låter bra. Hon har gjort sångerna bättre hemma men helt ok. Hon klarar rytmproverna galant och de flesta gehörsproven också, men det gjorde ju den andra tjejen också.

Så jag vet inte hur det kommer att gå, vi ska få svar innan helgen är det sagt.

Gräsligt nervöst, och som äkta curlingförälder nojjar jag över om jag borde ha övat mer med henne. Gah!

Tinto

Håller tummar!

2014-10-08 00:32:34

LaBonita

Håller också!

2014-10-08 19:18:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk