Hur är det

AnnA 2014-09-20 20:09 (3 kommentarer)
egentligen?
Vaknade i fredags med bomullskänsla i huvudet. Vid 11 fick jag köra hem från jobbet, för jag mådde så fruktansvärt illa. Trodde jag skulle bli magsjuk. Fast nej, väl hemma lugnade det ner sig och jag kunde till slut sova någon timme. Försöker syna mig själv i sömmarna och se om det var ett konstigt migränanfall eller är det för mycket på jobbet? Att det är mycket ja, men så att man faktiskt börjar få fysiska symptom? Hela veckan innan har magen varit knas. Trodde det berodde på maten jag ätit på helgen. Fast nu börjar jag undra på allvar.

Och vad fan gör jag då? Jag tror inte jag är oumbärlig, snarare tvärtom. Men söka nytt jobb, det gör man inte i en handvändning. Tycker jag är överkvalificerad för att jobba som ekonomiassisten, men har inte papper på nåt annat. Ett halvår som platschef på ett företag som befinner sig i rekonstruktion, vet inte om det slår så högt?

Jag behöver en jobbcoach, som kan bena ut vad jag kan och vad jag har för kompetenser. Var hittar man en sådan? Suck och dubbelsuck..

sodanismo

är du med i facket? isf kan de ha jobbcoacher/karriärcoacher som kan hjälpa till. lycka till! och ta hand om dig.

2014-09-21 18:19:17

Anni

Du verkar ju vara den enda på det där stället som har koll. Det borde väl gälla för nåt? Om du kan få referenser i alla fall? Jobbcoach låter som en bra ide!
Kram! Ta hand om dej nu!

2014-09-21 21:47:15

AnnA

@sodanismo, Tack för tipset! Visst är jag med i facket. Kollade upp det och måste skicka in mitt CV först för att få kontakt med en jobbcoach. Vet ju för fan inte vad jag ska skriva i CV. Det är ju liksom det som är en del av kruxet. Ja ja, får väl hitta på nåt.

@Anni, Tack för pepp! Fast man blir ju lite osäker. Inte kan väl jag nåt?! Tja du vet. Jag är duktig på att hålla koll, kan man ju inte direkt skriva i sitt CV :)

2014-09-22 20:25:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007