Semesterdroppar

Anni 2014-07-13 14:53 (inga kommentarer)
Två veckor har jag haft, imorgon börjar jag jobba igen.

Första veckan hade jag fullt med hundar och vänner här. Sen passade jag barn några dagar medan mina vänner jobbade. Lite ångest över vart jag ska åka, om jag ska göra nåt. Fast jag behövde nog bara skrota runt hemma och vila.

Men sen kom jag iväg med Bästisen några dagar. Vi åkte bil runt Österlen och det var jättefint. Såg små mysiga städer, Helsingborg och Sofiero, Lund, Simrishamn, Kivik, Ystad. Tog en god glass i Åhus. Det var perfekt att komma iväg ett par dagar.

Sen var jag hemma och flämtade i värmen och hade huvudvärk. Jag tål inte värme så bra, men det känns inget kul att slösa bort semestern på att må dåligt.

Men jag tog mej i kragen ändå och tog med cykeln på tåget och cyklade Helsingör - Köpenhamn med en övernattning på vägen. Åt lunch på en jättemysig kro med en katt som bordskavaljer. (Husets katt, ingick i dagens lunch :-)

Idag regnar det. Vilsamt och skönt på nåt sätt efter all värme. Jag ser hur balkongblommorna bara slurpar i sej. Nu ska jag ut och gå med en kompis. Bra kläder så är det nog skönt ändå, det är mjuk luft idag.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!