Fler och

AnnA 2014-07-09 18:45 (inga kommentarer)
fler går på semester. En liten tapper skara kämpar på för att leverera ut det som borde varit skickat fore semestern. Det är varmt, man kan inte tänka och jag måste fokusera ordentligt så jag inte tappar några trådar så här i slutändan. Och jag kommer inte kunna släppa det helt, inte ens efter denna veckan. En remburssändning med dokumentjobb hanger kvar som ett ensvist åskmoln over hela semestern tyvärr. Måste planera så inget oförutsett inträffar när vi är I Grekland.

Igår hade vi dotterns pojkvän och hans familj här på middag. Låtsades att det var semester även för mig, så det blev en sen kväll och jobb dagen efter. Trött är bara förnamnet, fast vi hade himla kul. Trevliga, glada männniskor att umgås med. Vi grillade, drack lite rosevin och spelade spel. Hur trevligt som helst!

Det är segt att åka till jobbet när pojken har semester, men han sliter på här hemma. Klípper häck och gräsmattor i 30-gradig värme!

Jag behöver shoppa lite inför resan. Hoppas jag kommer iväg I helgen. Fast jag har knappt hunnit kolla vad jag behöver, haha.

Nu en kall dusch och sen kaffe.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007