Listan

AnnA 2014-05-31 08:26 (inga kommentarer)
Igår hade jag äntligen lite energi och fick lite saker uträttade. Frissan och nya kläder till studentfesten är klara. Jag köpte konfirmationspresent och kollade även efter dotterns present, men nej. Hon önksar sig en Michael Kors klocka, men just den hon vill ha, finns inte att få tag i här i Sverige. Blä!
Sen svängde jag inom systembolaget innan jag körde hem. Köpte olika sorters vin till festen och bar så armarna höll på att gå av :)

Hem och dricka kaffe och hämta pojken. Nu var det dags att köpa färg till garaget, som blev ombyggt i vintras. Välja kulör är inte lätt alltså. Vi har velat och velat i många månader.
Vårt hus är rött tegel med ganska mycket trä. Yttergavlarna är helt i trä på ovanvåningen och huset är hyfsat stort, så färgvalet har ganska stor betydelse. Till slut enades vi om en ganska ljus och varm grågrön nyans. Nu får vi hoppas det blir lika fint som vi tror.

Därefter hann vi med några plantskolor också. Jag letar ett nytt litet träd att ha i min stora kruka på altanen. Bollpilen som stått där har delvis gått ut och ser bara trist ut. Inte så kul till festen. Fast här gick vi bet, hittade inget som skulle fungerat, det mesta var för stort eller dyrt faktist.

Nu är det dags för lite kaffe så vi kan ta tag i dagens sysslor, tvätta träpanel, måla och fixa studentplakat!
Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007