Tjänsteresa

AnnA 2014-02-01 09:44 (inga kommentarer)
Och så blev det hastigt och lustigt bestämt att jag skulle upp till chefen på huvudkontoret. 2 dagar fyllda med information, nya människor och umgänge. Samtidigt skulle jag försöka informera och delge så mycket matnyttig jag kunde om företaget här nere. Det är så mycket lättare att arbeta ihop med människor man träffat i verkliga livet. Och en inblick i koncernens övriga bolag var kul att få. Intensivt men roligt, kan man väl sammanfatta dagarna.

Däremot var bilkörningen något som jag aldrig mer vill uppleva. Resan upp var jobbig, snöyra och halt. Fast det visade sig att det var rena barnleken mot hemfärden. SNÖKAOS vissa bitar. Bilarna kröp i 20km i timmen och vi såg inte var vägen var. Fick stanna och ta bort isen som bildades på vindrutetorkarna. Sen lättade snön och det började regna istället. Regn och 2 minus är sällan en hit. Herregud vad glad jag var när jag äntligen kunde svänga in på parkeringen hemma.

Nu är huset fullt av ungdomar som sover och vi dricker kaffe samtidigt som Penny står bredvid för att bli klappad. Livet är gott!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007