Imorse ringde telefonen

Anni 2014-01-25 23:31 (inga kommentarer)
Av någon underlig anledning vaknade jag tidigt imorse och fick lust att gå ut på en långpromenad. Ovanligt hurtigt för att vara mej, måste jag erkänna, men jag pälsade på mej och trampade iväg och det var kallt och blåsigt som tusan, men lite skönt oxå.

Hemma igen var jag precis på väg in i duschen för att tina upp när telefonen ringde. En gammal vän från Sthlm var i grannstan och undrade vad jag hade för mej. Dagens planer var att städa, hmmm. Det krävdes inte mycket för att få mej att skjuta upp det...

Så jag åkte dit och vi åt jättegod indisk lunch och sen gick vi in i en affär och provade allt på rean och hade jättetrevligt snack med hon som hade affären. Min kompis storhandlade och vi fick varsin kram när vi gick - kompisen är en sån där glad och spontan person som blir bästis med vem som helst på en kvart, jag fattar inte hur hon gör!

Hur som helst var det en mycket trevlig dag och nu har jag kommit hem igen, hunnit städa det värsta och läst ut en bra bok. Mycket bra dag på hela taget. Ibland blir det bäst så, helt improviserat när man tar det som det kommer.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!