Friday

parva 2014-01-17 16:28 (inga kommentarer)
Det blir ingen Listmästarinna som tar över Produktionsledarens jobb. Det blir inte jag heller. Det blir min, minst sagt, lätt förvirrade lill-chef. Men det blir nog bra. Jag fick frågan, eftersom stor-chefen insåg att jag skulle kunna ta illa upp annars, och jag tackade vänligt men bestämt nej. Vilket de hade väntat sig.

Nu återstår bara att se om vi kan hitta någon till att ta in i produktionen för två kvinns kort funkar liksom inte. Men ja, jag tänker faktiskt att det löser sig.

Jag vaknade lite för tidigt i morse eftersom SleepClock trodde att det var jag som vaknade till när Storkatten hoppade upp i sängen. Å andra sidan så gjorde det att jag kunde ta det lite lugnt och ändå hinna till gymmet i bra tid. Blev löjligt glad över att chinsen med det näst smalaste gummibandet gick så bra och att marklyften satt.

Om en timme ska jag vara hos bästa kollegan som har haft ett riktigt skitår, men som nu, förhoppningsvis, kan få ta sig uppåt. Jag håller tummarna för att det där lilla radhuset hon kollade på i eftermiddags blir hennes.

Och helg. Fina grejor.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk