Det här gör vi inte om

LaBonita 2014-01-03 21:28 (2 kommentarer)
gick hemifrån 06:10.
Första t-banetåget startade inte trots idoga försök. T-baneföraren bad oss ta tåget på andra sidan perrongen.
Andra t-banetåget startade inte..till en början.. I blåsut får vi veta att det är signalfel i Gamla stan och när vi kommer till skärmarbrink försöker jag vara smart och tar ett tåg söderut igen. Tanken är att åka tillbaka till startpunkten..där t-banetågen blev stående till en början, och byta till pendeltåg. Direkttåget kommer inte så jag åker mot skarpnäck istället för att ta en buss till pendeln. Inser försent att busshållplatsen är ändrad, missar en buss och får stå i regnet och vänta i 10 minuter.

Har nu åkt precis ett varv och när jag passerat min hemhållplats med bussen (det har nu gått 2 och en halv timme)frågar jag chauffören om han hört nåt om t-banan. Har den gått igång. Kan jag hoppa av nästa och ta den eller ska jag fortsätta till pendeln som planerat. T-banan har gått igång och jag tar t-banan och åker samma sträcka jag åkte för en timme sen.
Kommer till jobbet fem över halv 10. startar snabbt upp datorn, hämtar kaffe, ett snabbt toabesök och sen svara i telefon så jag blir hes. Som bonus blir jag utskälld. När det är dags för lunch inser jag att nåt är fel på lunchplaneringen och jag får inte gå. Till slut får vi stänga en av telefonlinjerna och jag kan gå och äta. Men eftersom det ringer precis när jag ska gå och karln aldrig kan sluta prata får jag bara 20 minuters lunch. Sen är det telefon och mail och telefon och mail och telefon och mail och jag missar att ta kafferast och när klockan är 16 och jag SÅ JÄKLA SLUT..

Dont do this again!!

Jag har ont i hela kroppen och ska nog fasen gå och lägga mig nu.

G'natt.

Anni

Stackare, vilken skitdag! Kram!

2014-01-03 23:19:57

LaBonita

@Anni - och ändå tog jag det med ett för mig ovanligt stort tålamod. Framgång. ;) Kram!

2014-01-04 08:34:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-11-26
Antal texter
21
Övrigt
Valspråk