Att kväda vad jag känt

eeee 2014-01-02 23:16 (1 kommentar)
Den här första vardagen efter jul- och nyårshelger blev verkligen dagen då allt hände. Jag gick och lade mig med avstängd elektronik (nyårslöfte!) och öronproppar och alarm på åtta timmar framåt. Vaknade helt död, för första gången under lovet och hade också tyvärr för första gången under lovet en rätt akut tid att passa. Tvätten! Min hann-inte-tvätta-alls-i-december-tvätt. Sorterade kläder så att ryggen värkte och fixade med frukost till L som var i stan och som orkade sig ut till the hood!

Fick en rejäl härlig pratstund med henne samtidigt som jag sprang till tvättstugan och vek kläder och åt frukost. Sen blev allt stressigt en stund med lunch som skulle ätas och hår som skulle fixas till (... inför träningen? jamenja det är som det är med det där) och kläder som var halvtorra men ändå skulle på, men till slut stormade jag iväg till stan för att träffa min nya bekantskap K.

K är en förtjusande, några år äldre kvinna (nu låter hon helt uråldrig, det är hon inte) som var en av få som hörde av sig med kärleksbudskap till mig på nyårsnatten trots att vi aldrig egentligen umgåtts. Vi visade oss ha gemensamma problem med träningspojkar som inte vill vara män så vi hade riktigt mysigt med vårt kaffe och vårt samtal. Hon var med under den sprittyngda kväll då jag först lade mina svettiga händer runt FF:s muskulösa kropp och hon var chockad över hans intensiva ointresse med tanke på den kvällens slemmiga beteende men SÅ ÄR DET TYDLIGEN.

Anywho. Sen åkte jag och tränade i två timmar utan att bli trött och sen duschade jag som en blixt och for vidare till en födelsedagsmiddag som jag blev spontaninbjuden till samma kväll, med nyårsgänget. Gullegosarna. Det var överraskande trevligt (just nu gör jag ju gärna saker bara för att liksom ha något att GÖRA som inte innebär för mycket tankeverksamhet) och kändes bra plus att maten var våldsamt god och nästan helt paleo.

Plockade till sist ihop mig och åkte hem, efter ett sånt där vanligt sjutimmarspass hemifrån. Nu sorterar jag tvätt, lyssnar på Sofia Karlsson och tänker att livet kanske inte är så illa ändå? Jag har i alla fall blivit bra på det här med kvinnorelationer på sistone, efter många år där jag bara trasslade runt med komplicerade killkompisar. Imorgon ska jag i tur och ordning dejta flickorna S, N och K. Och sedan träna samtidigt som FF. WHAT, kan DET ha något med mitt goda humör att göra?

Närå.

L

nu har jag börjat läsa! :)

2014-01-03 23:24:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk