Men ändå

parva 2013-12-29 19:57 (2 kommentarer)
Vad jag ville skriva för några dagar sen:

En av anledningarna till att jag katapultade mig senast var att det kändes som om jag inte hade något att skriva om. Nu gnäller jag mest. Inte så mycket att hänga i granen det heller.

Jag har börjat springa igen. Försöker att hålla prestationen utanför. Jag lunkar, springer, hoppar, kutar uppför backen. Såntdär som är skönt att göra mitt ute i skogen.

Igår sprang jag för tredje dagen i rad och det fick till följd att julfirandet tog slut tidigare än det var tänkt. Inte mig emot, även om ryggont och panikkänslan som hängde på inte riktigt var min kopp te.

...vilket gick sådär eftersom mobil + Hypo inte är ett dugg sant. Åtminstone inte min mobil.

Idag har jag inte så mycket gnäll att komma med. Och det är ju skönt för alla inblandade. Jag sov på tok för länge, men hann med en långpromenad i solen (!). Började lyssna på en årsammanfattning-pod, men den var liksom för rosenskimrande. Gav därför upp och lyssnade på bra musik istället.

Lite plock, en krok i taket så att jag äntligen kunde få upp ljusslingan jag köpte i höstas, matlagning, ett avsnitt Once upon a time. Och så googling av exets sambo eftersom jag råkade se att de förlovat sig. Hittade inget särskilt.

Vi har inte pratat med varandra på säkert fem år, exet och jag. Vi var bästa vänner, vi blev ihop, jag föll ur kärleken, vänskapen blev infekterad och någon gång där under 2008 så slutade vi både umgås och höras. Han hade en ny tjej som hatade mig intensivt och jag orkade inte bära det där dåliga samvetet som inte ens var mitt.

Men nu tryckte jag ett gilla på FB och hoppas att han tog det på rätt sätt. Som det jag är glad att du har det bra som det var.

eeee

Gnäll funkar, säger en fellow gnällare :) kom också igång med lite löpning i jul när jag var borta från boxen... bland annat i totalmörker och det var ju riktigt nice.

Har för övrigt en liknande situation med ett ex som jag iofs aldrig egentligen var ihop med, men hela vara-vänner, bli-något-mer, tröttna, infekterad relation + tjej som hatar. Bra att gilla då, hoppas han tar det rätt!

2013-12-29 20:15:47

parva

Mörkerspring är fantastiskt! Fast helst på morgonen har jag märkt, jag är inte alls lika mörkrädd då. Märkligt.

Jo, jag hoppas att han tog gillandet rätt. Och det är ju en annan tjej den tidigare nämnda galningen som han förlovat sig med nu, tack och lov.

2013-12-30 11:59:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk