Recept på en lyckad lördag kväll

LaBonita 2013-12-01 00:09 (3 kommentarer)
Det krävs lite förberedelser. Redan på torsdagen bör en försäljningschef på konsertlokalen höra av sig och fråga om du och sällskapet vill äta middag före konserten. Då ska du svara "bara om man får sitta kvar under spelningen" Han ska då svara att det får man och då säger du "ja tack" och "himlars vad snällt" eller nåt i den stilen eftersom möjligheten att beställa middag inte fanns när du köpte biljetterna. Det valet dök upp senare.

På lördagen åker du till konsertlokalen och är ute i så god tid att du står utanför ingången redan innan marschallerna är utplacerade och tända och dörrarna är upplåsta. Känn dig lite fånig men upprymd.

Sen ska konsertsällskapet till slut dyka upp och det ska småpratas och skrattas och så ska det komma en annan vän som inte ska äta men se konserten och sen ska det ungefär samtidigt dyka upp ytterligare två. Se till att de byter plats med ett annat par som skulle blivit bordsgrannar så att de blir bordsgrannar istället.

Ät fantastiskt god toast skagen och en lika god kalvfilé med potatisgratäng.

Säg sen att du ska gå på toa - ungefär 20 minuter innan konserten börjar. När du är på väg därifrån ska du på väg in i konsertlokalen igen bli ropad på - högt - BONITA!! BONITA!!! Och där, utanför entrén men halvägs in genom dörren ska din favoritartist stå och huttra i kylan, vinkande på dig. Gå ner och få en kram och småprata med honom en stund innan du går tillbaka in till ditt sällskap.

Upplev en fantastisk spelning med en fantastisk kille. Se din favoritartist vara hemlig gäst, var en bidragande orsak till att publiken äntligen får lite liv och ha SKITKUL!
(Ta gärna foton med din nya mobil också. De kommer bli usla eftersom kameran är konstig och du inte vet hur den funkar, men oh well! Du får sno av andra sen)

Få en kram av favoritartistens bästa kompis, fortsätt ha skitkul. Efter konserten, lägg märke till hur favoritartisten står vid baren, gå dit och sno åt dig en kram till och småprata lite mer. Han kommer att reta dig för att du inte varit på någon av hans konserter, "Om du hade varit med 2007 hade du vetat att..". Svara "JajaJAA" eftersom det inte är första gången han retar dig för det, garva och byt några ord till. Gå tillbaka till sällskapet och njut av extranumret som görs a capella (damn, killen är bra)

Häng lite vid baren, småprata med favoritartistens fru, bjud bästa vännens man på Läkerol, fundera på att åka hem, hämta jackan i garderoben, hitta konsertartisten i foajén, köp en skiva av honom och få den signerad. När han från hjärtat tackar för att du kom men antyder att det väl var för favoritartistens skull så försök honom förstå att du är där för hans skull även om favoritartisten absolut var en bonus. Sno åt dig några kramar från konsertartisten också.
Hoppa in i en taxi och åk hem.

Så. Enkelt va?!

Anni

Åh! Go girl!!! Härligt!

2013-12-01 15:54:44

AnnA

Bra recept!!

2013-12-01 17:29:40

Jazzie

Låter som ett fantastiskt recept

2013-12-01 22:15:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-11-26
Antal texter
21
Övrigt
Valspråk