Skit-vecka

parva 2013-11-22 12:53 (1 kommentar)
Den här veckan alltså. Ingen big deal egentligen, men jag tror att det har blivit lite för mycket helt enkelt.

Först ett pusslande med samåkning eftersom båda (!) sambons bilar hade gått sönder. Och jo, jag blev visst lite irriterad eftersom jag inte ens fick ett tack för mitt pusslande med mina arbetstider. Såklart att jag ställer upp, men när den ena bilen är trasig för att han helt enkelt har väntat för länge med att beställa reservdelar så tycker jag att ett tack kan vara på sin plats.

Sen väldigt mycket på jobbet. En luugn måndag blev en jävlig tisdag som övergick i en helvetesonsdag. Och så ett kundevent på det igår. Totalt 6,5 timmes övertid.

Och så knappt någon träning på det. Vilket kanske låter löjligt, men jag behöver mina gym-morgnar. Samåkning när man jobbar olika tider bäddar inte direkt för träning när bara den ena är intresserad av saken heller. Jag har hunnit mörkerjogga lite och igår morse, när sambon återfått en av bilarna, så blev det rörelseträning på gymmet.

Nu känner jag mig rätt slut. Ledsen, trött och stressad. Då är det tur att jag slängde iväg ett mail om att boka tid för massage i tisdags och fick en tid redan idag. Så halv fyra i dag tar jag mitt pick och pack och drar iväg till en timmes massage. Ett väldigt bra beslut känner jag.

tori

Sjukt avundsjuk på det sista.

2013-11-22 15:40:10


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk