Pissdag

AnnA 2013-10-26 18:05 (2 kommentarer)
J*vl*a i*!¤% ville jag vråla, men nä, det gjorde jag inte. Står och färdigmålar dörrar i dotterns lägenhet idag. Då kommer exet dit. Följande utspelar sig.
-Du kan väl inte måla när det är dammig på golvet, säger exet.
-Jo, det kan jag, det är bara jag härinne och jag rör inte upp nåt. Städa kan dottern göra själv sen. Det är måla hon behöver hjälp med.
-Ja, men nu ska jag städa och ta mina grejor. Varvid han börjar asa ut allt i rummet och rör upp hur mycket som helst. WTF!?!

Förra helgen färdigmålade vi golvlisterna i vardagsrummet. Efter det har exet målat väggarna. Och fortsatt en bit ut på listen, så nu är den halvkletad med väggfärg. Så fruktansvärt respektlöst mot andras tid och jobb.

Jag bet ihop om alla okvädningsord, men surade ihop fullständigt. Dottern undrade varför jag var så sur?!?!
Hon vågar ju aldrig säga till sin kära pappa någonting, för han är ju gud själv. Och självklart livrädd att han inte ska hjälpa henne mer, så han får fortsätta spela gud.

När vi började med detta bad jag om att vi skulle träffas allihop och göra en plan över vad som skulle göras och i vilken ordning. Vi bokade till och med en söndag vi skulle jobba där samtidigt och fixa en del. Tror ni han kom dit?

Till råga på allt hör jag när sambon pratar i mobil med sin mamma och bjuder hem henne med sin nya pojkvän på eftermiddagen. Ja men för helvete, vi har jobbat hela veckan. Huset var knappast i skick att visa upp för någon som aldrig varit där. Så efter målandet var det vara att kasta sig hem, slänga i sig lite mat och städa i tre timmar. Tack så jävla mycket!

Detta har sugit så mycket energi ur mig denna dagen. Fy fan säger jag bara.

Tinto

Men så respektlöst att bjuda hem folk - oavsett vem - utan att kolla med den man bor med!

2013-10-26 18:56:16

EvaP

Ja, man måste kolla med den man bor med.


2013-10-27 16:37:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007