Det gick

parva 2013-10-24 16:15 (inga kommentarer)
Allt går. Tamigfan.

Jag har jobbat för två den här veckan. Hållit bollar i luften och nu, när peaken är förbi, så undrar jag hur fan det gick till. Men allt går.

Jobbar visserligen för två idag också, och även i morgon, men jag kan säga att det är betydligt enklare under torsdagar och fredagar då jobben inte forsar in, kunder inte ringer som galningar och tryckeriet inte står och stampar.

Jag började dagen med styrka och rörlighet på gymmet. På jobbet fick jag Mavericks installerat på datorn (för jo, den la av igår morse när allt var som mest kaotiskt ändå). Och så har rensat i pappersröran vid kollegans arbetsplats för att hon ska kunna komma tillbaka efter nästaniniväggen utan att dunsa in i väggen ändå. Plus fixat med smågrejor. Mailat iväg enkla korrektur, spånat lite och beställt ett par kompressionstajts.

Tajtsen är ju inte ett dugg jobbrelaterade, men en 25%-kod damp ner i mailkorgen och jag har ju sneglat på de där tajtsen så klick klick och nu fick jag precis ett mail om att de har skickats.

Och så köpte jag Malin Ewerlöfs "Bli en bättre löpare" för halva reapriset på Åhléns på lunchen. Jag vill så gärna tillbaka till springandet liksom.

Men nu är jag rejält trött och ska nog dra mig hemåt snart, för hej vad jag ligger plus på kompsaldot nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk