past

ikapiika 2013-10-05 09:50 (4 kommentarer)
Så har jag passerat 40 årsdagen, den gick hyfsat obemärkt förbi. Jag fick en trevlig morgonuppvaktning av min lilla familj. Dagen förflöt med idel jobbmöten så jag verkar ha sluppit pinsamma pausen firande på jobbet vilket mest känns skönt.

På kvällen var vi ute och åt på en väldigt vuxen restaurang, Det var gott men inte så gott som jag hade ställt in mig på, dessutom blev jag dissad av vår servitör (som är en av de bättre someliererna i stan) för mitt vinval. Jag tror att han hade väntat sig att vi skulle välja något mer spännande vin än den publikfriande shirazen jag drack. Men med de nedsatta olfaktoriska kapaciteterna jag fortfarande dras med är det ingen idé att köra på något finlir... Så kulinariskt var kvällen något av en besvikelse men positivt var att det GICK att gå dit med barnen. De skötte sig exemplarisk, en liten anteckningsbok och en mobiltelefon var vad vi hade med som underhållning och det räckte bra. Här öppnar sig en ny värld av möjliga trevliga utekvällar när andan faller på.

Idag ska jag ha middag för MoP och svärisarna och jag håller just nu på och försöker bestämma menyn. Velar lite mellan säkra kort och något nyskapande så vi får se. Det börjar bli dags att sno ihop blåbärsmoussetårtan så att den hinner frysa och tina tillräckligt bara.

Annars är det mesta bra. Förkylningen blir i alla fall bättre. Jag har börjat träna så smått eftersom jag hoppat på Js facebook event octoberplank... så jag ska om allt går som det ska kunna göra en 6 minutersplanka i månadens slut, gah.

På jobbet har allt äntligen blivit klart med Vs överflytt så hen började i tisdags. Nu ska det bli ordning på torpet nu när vi är två som kan ta tag i eländet. Hurra!

Anni

Grattis!

2013-10-05 17:47:42

tori

Grattis!

2013-10-06 10:15:17

AnnA

Grattis i efterskott!

2013-10-06 11:13:23

moo

Grattisgrattisgrattis i efterskott!

2013-10-07 14:50:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk