jaha, nähä

ikapiika 2013-09-28 09:30 (inga kommentarer)
Det blir inget lopp idag. Min starttid är om en knapp timma och jag ligger kvar i soffan istället. Det känns sådär men inte så illa som jag fruktade. Jag är fortfarande i ett uselt skick med en förkylning som envist biter sig fast i de övre luftvägarna. Bitvis gör det ont som f-n men bitvis känns det bara tjockt. jag har införskaffat något "nyspulver" för dyra pengar som skulle rensa bihålorna men jag vet inte jag.

Det som i alla fall är bra är att jag inte känt mig speciellt sjuk under hela förkylningstiden utan att det har i princip bara varit näsan och bihålorna som varit drabbade. Det tråkiga med det är att de är svårt att ta det lugnt för att bli bättre, men jag ska jobba på det i helgen. Nästa vecka är det först en Brysselresa och sen big 4-0... och det vore ju trevligt att inte vara tokförkyld då.

Angående mitt missade lopp kändes det hemskare i mitten på veckan då jag ifrågasatte varför jag tränat över huvud taget, men så är det inte längre. Jag mår bra av att träna, jag mår bra över hur jag känner mig när jag är vältränad, jag tränar inte för att göra en halvklassiker, egentligen, det var väl mer bara en extra sporre men det finns massa annat som kan sporra mig också. Jag får väl se, efter Halvvasan, om jag fortfarande tycker att det känns relevant att försöka göra en halvklassiker så får jag väl göra ett omtag på simningen och försöka göra löpningen om ett år istället.

Men nu ska jag träna mig ner till en schysst miltid och sen är det Halvvasan. Inget av detta känns omöjligt, inte om jag blir av med den här uschnliga förkylningen någon gång.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk