och så blev det måndag

.jag 2013-09-16 07:33 (1 kommentar)
efter en så här lugn och skön helg borde man ju ha fått vakna utsövd och därmed kunna börja veckan på bästa tänkbara sätt, men så är inte fallet. sov bara sådär i natt, det var varmt och hur jag än vände och vred mig så låg det alltid någon människa eller hund i vägen, kändes det som. det har jag ju normalt inte något emot så länge människan är mr S och hundarna våra egna, och så var ju fallet. men sömnen lyste ändå med sin frånvaro.

för ett tag sedan skrev jag ju att högsäsongen på jobbet är slut. ha ha fucking ha skriver jag i detta nu. ja visst, den officiella skiftperioden är över, men tydligen har det jobbats över i helgen och när jag kom i morse väntade ett TON jobb som jag inte riktigt hade räknat med. jag vet att det har pratats om övertid i produktionen, men sist jag hörde något så var det mer "börja ett par timmar tidigare på morgonen" eller "jobba över ett par timmar på kvällen", inte "jobba både lördag och söndag". så nu sitter jag här och är SUR för att ingen kunde tala om detta för mig. hade jag fått veta detta i fredags så hade jag till exempel då inte glatt lovat en extern kund en massa analysresultat idag. jag hinner väl ändå, men det blir stressigt. och eftersom det känns som att jag har levt i ett mer eller mindre konstant stresstillstånd sedan i våras så vill jag faktiskt kunna börja varva ner nu.

och imorgon ska jag på återbesök till sjukgymnasten. inte tycker jag att mitt knä har blivit så värst mycket bättre av de där övningarna, de verkar varken göra till eller från. fast två veckor är ju ingen lång tid, så jag får säkert hålla på med detta i många månader. bittert. det är inte övningarna i sig jag stör mig på, men det är så tråkigt att alltid behöva förhålla sig till en miljon diffusa skador och krämpor och aldrig bara kunna träna som man vill. utöver detta så är själva sjukgymnasten som person sådär mjäkig och ej handlingskraftig, och så hatar jag själva MILJÖN på vårdcentraler och landsting, var man inte deprimerad innan så blir man det ju för fan av att vistas i deras beigemålade korridorer med skitful konst på väggerna.

men jaja, tänk positivt och allt det där. det blir nog bra så småningom.

sodanismo

så jobbigt med sjukgymnaster och liknande som liksom är mjäkiga. en vill ju ha handlingskraft och energi där. lite peka med hela handen.

2013-09-17 07:14:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.