hej och hå

ikapiika 2013-09-15 21:30 (inga kommentarer)
Nämen nu är det sådär igen, skittråkigt. Jag vill ju skriva om hur jobbigt det ibland verkar vara att vara 10 årig tween när ens bästisar verkar vara ett par år före fysiskt (och eventuellt även psykiskt) och man själv helst vill att allt ska vara som det alltid varit.

Jag vill även skriva om hur fantastisk kultureftermiddag/kväll vi hade igår med bachkoraler (sjungna av mig) kulnings flashmobb ledd av MissTs körledare, vimmel på stan med missT och kompis G, föreläsning om kimonos och ljuvlig flick och gosskörskonsert med blandning av sakral musik och folkvisor. Det var visst varmt för koristerna föll som furor (fyra barn svimmade under konserten dock ej missT)

Sen vill jag skriva om mitt jobb, men det bör jag inte av så många olika skäl, men jag har i alla fall kommit fram till (N. S. Sherlock) att jag blir gladare om jag faktiskt gör mitt jobb istället för att pilla naveln.

Sen så skulle jag vilja skriva om träningen. Eller nä, jag är rätt trött på träningen och tycker att det där halvlidingöloppet ska komma snart. Sen kommer jag ALDRIG springa längre än en mil någonsin i mitt liv. För någonstans sådär runt 11-12 km tar jag slut. Nog mest psykiskt, helt plötsligt blir det vansinnigt tråkigt att springa och jag bara ruttnar på det.

Till sist så är det den där 40 års dagen som närmar sig med stormsteg och jag kan inte komma på hur jag vill fira. Helst skulle jag vilja åka till Barcelona med min man och mina barn men det blir så attans svårt att få till med alla aktiviteter och skolplikt. Stor fest är jag inte så sugen på och liten fest känns rätt trist det med. Just nu skulle jag gärna åka på retreat. Själv. Men det skulle nog inte uppskattas av resten av familjen..

Nåväl, men det hinner jag inte nu, så det får väl bli ett pauspip då.

pip

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk