Fint

Anni 2013-09-14 23:07 (inga kommentarer)
Smet hem lite tidigare i fredags och lurade med Bästisen ut i skogen på kantarelljakt. Dom hade gömt sej, men vi fick en fin skogspromenad och jättegoda bullar och fika i en skogsbacke. En helt ljuvlig eftermiddag med höstsol och värme.

Sen fick vi för oss att vi skulle försöka oss på makrilljakt istället, så vi tog ut lilla fiskebåten på en tur. Jag fick ett infall och frågade mamma och pappa om dom ville med och trodde väl egentligen inte att dom skulle nappa på erbjudandet så spontant, men det gjorde dom, så vi satt där allihop och drog i våra små revar och lyckades fiska upp fyra fina makrillar. Dom sprattlade vilt, men hamnade till sist i stekpannan och sen satt vi halva natten och mumsade och pratade hemma hos mamma och pappa och hade en jättefin kväll.

Idag har jag haft minsta Bästisbarnet här och vi har gått skogspromenad, åkt linbana och spelat dataspel. När han åkte hem stack jag över till en kompis och satt i hennes soffa och mysade och såg en romantisk komedi . Bra helg så här långt!

Jag mår bra, jag har ett gott liv och jag är lycklig. Inser det och uppskattar det.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!