Härom

AnnA 2013-09-11 20:57 (inga kommentarer)
natten skulle jag hämta yngsta dottern vid flyget. 03:05 skulle de landa på Sturup. Äntligen skulle hon komma hem, men själv ville hon nog stanna mycket längre :)

Försökte lägga mig tidigt och sova, gick sådär. Somnade väl strax efter 22. Vaknade kl.01 och var klarvaken. Upp efter ett tag och iväg. Fast vi skulle ju inte bara raka vägen hem, utan kompisarna skulle lämnas av i grannstaden. Och dottern hos pappan, så han skulle hinna träffa henne innan han flyger iväg på sin semester. Det var skönt att ha henne hemma igen!

Väl hemma, efter drygt 4 timmars nattkörning nonstop var jag rätt trött. Istället för att köra direkt till jobbet körde jag hem och sov 2 timmar.

Blev väckt av äldsta dottern som gjort världens mysigaste frukost. Pannkakor, ägg, kaffe och juice. Vad mer kan man begära liksom? Gullunge. Sen gick dagen på jobbet som en dans :)

På kvällen åkte vi en snabb sväng och spårade, jag och Penny. Denna gången var det lite svårare med många spetsvinklar. Det behöver vi öva på. Att spåra är attans så roligt och jag blir mer och mer intresserad och imponerad av våra hundar.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007