nästan, så

sodanismo 2013-09-01 15:17 (2 kommentarer)
amen ok, helt pms-befriad blev jag väl inte. men en västanvind jämfört med vanligt helvete, både i fråga om intensitet och duration. två dagar av lite lätt ledsenhet, bara, det kan jag nog leva med.

det kan ju också vara så att ledsenheten har att göra med det eviga moderskapet. vi hade ju hoppats (årets understatement) på en diagnos på läkarbesöket i veckan. men nä. det går att se påverkan på hjärnan, dålig blodcirkulation, döda hjärnceller. men det går inte att se varför. hon är inte ett typiskt fall. det är säkert JÄTTEINTRESSANT om man är läkare, men om man är anhörig och bara vill ha en diagnos så...nej. så nervösryckningarna i ögat kommer som ett brev på posten när det i kalendern är inbokat grejer som kräver min närvaro hos modern.

aja, jag överlever väl.

Ranja

Vad är det för typ av studie? Vet du vad du får, något nytt inom ssri, något hormonpreparat eller vad?

2013-09-02 00:56:40

sodanismo

@Ranja: klinisk studie - lite mer info finns här: http://umecrine.se/mood/studie.html
inte hormonpreparat, inte SSRI. de kallar det för en GABAA modulating steroid antagonist (GAMSA) och riktigt så haj är jag inte på så jag fattar helt vad det är. OM jag fattar rätt: samma princip som SSRI (hindrar upptag/känslighet för nedbrytningsprodukter av hormon) men är inte ett hormon. äh jag vet inte. men det verkar ju funka!

2013-09-02 07:19:10


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk