Finfint avslut

Lisasan 2013-08-31 12:56 (3 kommentarer)
Sista dagen på gamla jobbet igår. Kan inte fatta att det är precis två år sedan jag började där.

Trots att jag ännu inte sagt upp mig utan "bara" ska vara tjänstledig så köpte jag fika laget runt. Frågade alla mina kollegor. Till och med hon som inte hälsar på mig. Som väntat fick jag inte ens ett tack eller svar tillbaks. Hon stirrade på mig och vände sig om. Men hela 13 personer kom och önskade mig lycka till. Alla goa och glada, men det var lite begravningsstämning trots allt. Alla glada för min skull, men några ledsna för att jag kanske inte kommer tillbaks. Till några som inte var där lämnade jag ett par paket med mini-dammsugare till måndagens fika. Med små hälsningar på, så jag hoppas dom blir glada!

Jag fick blommor från finaste fikagänget inklusive chefen. Och blommor från den sektionen jag satt på senast. Och jag fick choklad från en annan go kollega.

Innan jag gick fick jag från chefen veta att mitt specialuppdrag från senaste veckan landat som en bomb på mötet med högre cheferna. I förlängningen kan det jag påbörjade i veckan leda till att vi dels får in några miljoner mer i intäkter per år, dels slipper sparka folk. Kändes otroligt bra! Jag förklarade för chefen att om jag kommer tillbaks vill jag ha fler uppdrag åt det hållet, mer sifferarbete och mer kvalificerat arbete. Hon höll med.

Fan, det är helt otroligt vad jag kommit långt senaste tiden på jobbet! Häromdagen fick jag dessutom veta att chefen är "mycket nöjd" med mitt arbete, att de allra flesta i år får samma höjning på lönen, men att jag jobbat så bra att jag kommer få en bättre höjning än de flesta. Det kanske inte är mycket, men det känns bra.

Snacka om att lämna med flaggan i topp! Det är jag inte van vid. Men på måndag blir det nya tag, nytt ställe, nya människor, nya uppgifter!

HJÄLP! Vad har jag gett mig in på?!

Tinto

Mycket trevlig läsning! Lycka till på nya jonbet!

2013-08-31 13:23:19

Anni

Heja! Ta med dej flaggan! :-)

2013-08-31 14:04:20

ikapiika

Bra! lycka till på nya stället

2013-09-01 13:46:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may