Clear eyes, full heart

eeee 2013-08-18 11:47 (4 kommentarer)
Nu har jag fyllt år och det känns som sommaren med det är slut (sorry alla ni som har semester etc kvar, men för mig är den slut). Det har nog varit en av de bästa somrarna som jag kan minnas, även om den gick för fort. Jag minns en sommar för några år sedan som den kanske värsta och jämfört med den är alla bra. Men årets sommar var full av resor, solsken och vänner och familj och träning på precis rätt sätt. Jag hade önskat mig fler sena sommarkvällar med spel och lek och nattbad men jag bor där jag bor så det får vara som det är.

Vår kick-off med jobbet blev i alla fall fantastisk och jag fick simma i havet mot solens sista strålar och sparka upp kaskader av vatten mot den så att allt glittrade på det där Pripps Blå-aktiga sättet. Öl, samtal, rödvin, whiskey och en himmel som var alldeles stjärnklar. Att lagom lullig kissa på en västkustklippa, under vintergatan i bara t-shirt, det är gottigt det. Även om det skvätter upp på benen.

Den här förmiddagen har jag sett om de sista fem avsnitten av FNL s5 och gråtit glada tårar. Nu ska jag städa lägenheten och hjärnan så att jag är redo imorgon när horderna stormar in. Det sista jag drömde i morse var att jag mötte tre av mina små barn och de log och hälsade och jag skrattade och sade hej och tog av mig en halsduk. Känns som en bra start på höstterminen.

Jazzie

Jag fyller år om 1 vecka och 2 dagar. Och när jag var yngre var det av någon anledning VÄLDIGT viktigt att jag fyllde år på sommaren. Så jag har alltid hävdat att sommaren tar slut 29 augusti. Men jag håller med dig. Någonstans kring den 20 augusti tar sommaren slut.

2013-08-19 14:35:05

sodanismo

åh, nu blev jag svårt sugen på FNL :)

2013-08-20 08:06:47

eeee

@Jazzie: Det är något med skolstarten som gör det tror jag, slut på lata dagar vid stranden, ingen mer solbränna osv. Men absolut, alla augusti-födda barn är sommarbarn, jag var likadan :)

@sodanismo: bästa serien verkligen!

2013-08-20 09:29:39

Erika

Fast det är inte +20 klockan halv nio på kvällen när det är höst ;) Så nog är det sommar augusti ut i alla fall!

2013-08-20 17:44:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk