Fullt hus

Anni 2013-08-03 13:24 (1 kommentar)
Syster från Sthlm är här med lillgrabben och hans kompis. KV är kvar. Här är fullt hus och jättekul, vi badar och njuter av tropisk hetta.

Fast lite väl varmt är det och jag kan inte sova på nätterna. Försöker med tvärdrag men dörren blåser igen. Så inatt mellan 3-5 sov jag på en baden-baden-madrass på balkong. Svalt men inte särskilt bekvämt...

Nu är hela gänget nere och badar och jag smet hem för att få en liten egen stund att ta igen mej. Det är jättekul att ha dom här, men rätt intensivt och när jag sovit dåligt blir jag aningens mindre social. Så jag försöker ladda lite, lyssnar på talbok, surfar lite.

Och sen laddade jag ner Jewel Quest 3 till min nya mobil igår kväll. Det var INTE smart. Jag är på level 20 nu, så det var inte bara värmen som höll mej uppe i natt... Jag skyller på KV, det var han som tyckte jag skulle testa lite på hans telefon.

Svett, svett, flämt, pust! Jag nästan längtar efter ett rejält åskväder och lite LUFT!



Anna?

Lugn, det handlar om MAX fem dagar till med värme sen får ni tillbaka er kyla och sen är det höst, och efter det vinter i åtta månader! Kan inte ni värmehatare bita ihop lite dessa FÅ dagar av alla årets då det verkligen är varmt?

2013-08-03 17:23:51


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!