semesterslött

ikapiika 2013-07-29 09:55 (inga kommentarer)
jag och dottern skulle in till stan nu på förmiddagen, jag skulle prova klänningen jag ska ha på bröllopet nästa helg, hon skulle köpa present till sin bästis. Nu har dock klänningsaffären inte öppet på måndagar så vi får se hur det blir. I eftermiddag åker vi till Hasseludden för lite japanskt lugn.

halva semestern har gått (nästan halva är kvar) och den magiska tvåveckorsperioden i mitten där alla möjligheter fanns öppna är gjord eller uppbokad. Idag - imorgon Hasseludden. Onsdag, jobb, bilservice, klipptid. Torsdag - fredag: packa och fixa inför fjällsemestern. Lördag åka till fjälls.

Vad blev det då? Slöhäng, bokläsning, något badat, ett par dagar på svärisarnas lantställe inklusive en fantastisk baddag på berkingebadet, några spelkvällar. Lite småröjt i förråden.

Det har varit, och är, helt ok ändå kan jag inte komma undan känslan av att vi kanske borde ha gjort något mer spektakulärt. Låtit barnen uppleva lite bilsemester i Europa, någon trevlig storstad (vilket ju alla vet är en HIT i juli...). Jag vet dock att jag bara är fånig och jämför mig med hela bekantskapskretsens samtliga facebooksinlägg.

Istället ska jag njuta av att det är en förhållandevis sval morgon och det är bra oavsett om det blir stad eller småröj i förråden. Sen blir det bad och japanmys. Nästa vecka ska jag äntligen få komma upp i fjällen och förhoppningsvis tänka lite höga tankar, något som jag längtat efter hela våren och sommaren.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk