Och när trummorna rullar igång

eeee 2013-07-24 00:18 (inga kommentarer)
En knölig sak med semester och ledig tid är att det är så mycket som ska pysslas med. Ska man åka bort en vecka måste man fixa med saker innan, typ flytta pengar, avbeställa tidning och skriva sin nätdagbok så att man inte åker ut för fjärde gången. Lyxiga problem? Well, de kan stressa tillräckligt.

Innan första augusti måste jag bekräfta min studieplats om jag vill ha den (vill jag ha den?) och skicka in ansökan till befordran på jobbet. Jag vet inte ens vad jag ska skriva i ansökan mer än ge mig jobbet plz? Om jag vill ha det jobbet ens?

Fudge alltså. Alla dessa små trådar som hänger. Men listor skrivs, packning packas och dagbok uppdateras.

Ikväll har jag gått genom min stad och lyssnat på Lana del Rey och tänkt på hur jag har bott här i fem år och hur många, många gathörn har sina hemligheter och sin magi. Det pyttelilla fiket som jag smyger in på när jag är ensam på stan, eftersom de har världens godaste sallader och bara plats för fem-sex personer. Gathörnet där jag hånglade våldsamt med J när vi varit isär för länge. Innergården där jag fotade en kaffemugg och skickade till W, som sedan dess fullständigt raderat sig från mitt liv. Kinarestaurangen och hotellet där jag och E bodde och åt när jag åkte ner till staden för att kolla upp den där främmande killen jag kanske skulle bo med. Hörn, gatsten, kanal.

Sen kom jag fram till kvällens mål, en restaurang med kvällssol, och vi åt fantastiskt god mat, drack vin och drinkar (nooo, jag ska inte dricka sprit!) och småpratade.

Bra dag idag! Bra vecka överlag. Har havsbadat, sjöbadat, och slagit två PB, där det stoltaste är knäböj med stången fram på 55 kg.

Nu ska jag skriva ansökan (blääääh), packa lite mer (uuuuh), ställa klockan och gå till sängs. Imorgon är en annan dag och då är jag på en medelhavsö.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk