Så nöjd

AnnA 2013-06-29 12:15 (2 kommentarer)
med att den nya hundburen till bilen är på plats. Nu hoppas jag hon gillar den, för den är inte alls så ombonad som den gamla. Får väl muta med lite godis, det brukar göra det mesta positivt.

Nu när jag har piggat på mig försöker jag få lite gjort här hemma. Gräset är klippt, hunden rastad och jag har fixat lite födelsedagspresenter till pojken som fyller år snart.

Duktigt onöjd blev jag när jag skulle snöra kängorna för skogspromenaden. Snipp, snapp så rök inte en utan två av höljorna på kängan till skosnörena. Va fan, de är bara 5-6 månader. Ska inte kängor hålla längre? Det roliga är att mina förra Timberland hade jag nog i 5-6 år. Påtalade detta i butiken och sa att priset var inte det viktigaste, utan funktionen, men dessa skulle vara lika bra. Tror bestämt att jag ska reklamera dem. Har aldrig klagat på nåt som är 5-6 månader gammalt, men här blev jag faktiskt sur.

Ute är det ömsom regn ömsom sol. Svårt att få trädgårdsinspiration. Det får bli en runda till stan istället...

AnnA

Nu har jag varit och fått skorna reklamerade. Ska kanske förtydliga att de som gick sönder var inte Timberland utan Intersports eget märke tror jag. McKinley. Inte för det spelar så stor roll, men rätt ska vara rätt. Och butiken var trevliga och reklamerade utan knot. Kom hem som nöjd kund med ett par ecco rugged terrain istället där jag pröjsade för mellanskillnaden.

2013-06-29 18:05:28

EvaP

Fint när det går vägen!

2013-06-29 21:48:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007