Varning: Explicit Material

Elaine 2013-05-25 21:01 (3 kommentarer)
Jag hade en väninna på besök igår och vi kom av olika anledning in på samtalsämnet sex. En gemensam bekant till oss, låt oss kalla henne V, skulle på dejt igår med en betydligt yngre kille (han är strax över 20 och hon runt 40) och det är liksom uppenbart att han bara vill ligga och inte är särskilt seriöst intresserad av henne. Detta förstår inte V utan hon är övertygad om att dejten handlar om mer än att tillfredsställa hans sexbehov. Min väninna upplyser mig då om att vår bekant garanterat inte kommer att ligga med honom för hon gör aldrig det. Hon ligger inte. Punkt. Min spontana reaktion var att bli förvånad för hon verkar inte vara den typen av tjej. Jag lägger ingen värdering i det. Det är bara det intrycket jag fått av henne. I nästa andetag förklarar min väninna att V däremot sannolikt kommer att ge sin dejt en avsugning istället. Ungefär där trillar min haka ner i golvet och jag ser förmodligen ut som en fågelholk. Ändå är det inte första gången jag hör det utan det är så många gånger nu att jag inte borde bli förvånad. Alltså inte specifikt om V utan generellt om att tjejer idag suger av killar till höger och vänster. Och då menar jag verkligen till höger och vänster. På restaurangtoaletter, i skolan, på kontoret, i bilen, på bion. You name it. Okända killar och flyktiga relationer. En avsugning är liksom vardagsmat. Som en puss på kinden ungefär. För mig är det helt uppåt väggarna och jag kan inte för mitt liv förstå varför man gör det? Eller jo, det är klart att jag fattar att det handlar om bekräftelsebehov och en verklighet som har en skev inställning till sex. Jag är verkligen inte pryd och oralsex ingår i basutbudet om ni förstår vad jag menar. Men steget därifrån till att suga av en okänd kille man sannolikt aldrig kommer att träffa igen är för mig väldigt, väldigt långt. Jag fattar det inte. Jag tillhör kanske fel generation. Eller nåt. Vart är världen på väg?

Auroran

Jag förstår det inte heller men känner igen konceptet. Som att det inte "gills" som sex om det inte ingår samlag och ryktet är bevarat osv osv i all oändlighet. Skevt. Skev syn på sexualitet. För mig är oralsex mer intimt än samlag.

2013-05-25 21:33:27

crackgirl

Eller hur?! Jag tycker också att oralsex är mycker mer intimt än ett samlag. Men här i USA (särskilt på landet, har jag fått intrycket.. haha) kan ma ge avsugningar hit och dit, och det förväntas t.o.m., utan att det räknas som sex. Fattar inte alls detta.

2013-05-26 03:07:19

Jazzie

Vad är poängen att springa runt och ge andra njutning i tid och otid? Då kan man väl lika gräna offra sitt fina rykte och få lite egen pleasure. Eller vad vet jag? Jag utgår ifrån mig själv nu. Och jag har i alla fall aldrig fått orgasm att ge någon annan oralsex. Men haha, kanske är min begränsning.

2013-05-26 22:28:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk