meeeeeh

sodanismo 2013-05-21 07:45 (2 kommentarer)
det blir inte roligare än så här just nu. det blir verkligen inte det. tiden, fan, tiden. den finns inte. alltid något annat som pockar på. balansen finns inte än, och var är det med den satans försommaren som gör att veckorna helt plötsligt bara blir totalt fullbokade? hur fan hinner folk med? jobba, träna, äta, laga mat, handla, städa, träffa vänner, läsa böcker, resa, planera för saker som händer framåt, betala räkningar, jämföra pensionsspar, jämföra försäkringar, jämföra elleverantörer...och så sova också. hur?

.jag

var det liksom ändå inte lite bättre förr när det var elverket och televerket och ATP-pensionen...man slapp åtminstone ha ångest över alla dessa VAL man måste göra och därmed sätta sig in i, och sedan ändå ha ångest över att man har valt fel. inte fan blir man väl så mycket lyckligare av att ha en annan telefonleverantör att det skulle uppväga stressen över att man alltid måste välja och alltid ha det bästa/billigaste/snabbaste/mest lönsamma? FAN HELLER. mvh bakåtsträvaren.

2013-05-21 13:56:55

AnnA

Alla val, ja hujedamig. Pensionen, den har jag glömt att välja. Fick ju ny arbetsgivare och då ska man minsann välja igen. Och tiden, den f-benade tiden. Hur kan den bara försvinna?

2013-05-21 15:40:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk