Läkarintyg

Lisasan 2013-05-15 16:10 (2 kommentarer)
FK ringde igår och berättade att man nu inte godkänner min senaste sjukskrivning utan det krävs läkarintyg i efterhand. Jag var hemma förra veckan för kräksjuka och mådde skit, dessutom arbetar jag i vården och måste se till att vara helt smittfri innan jag återvänder. Men det hjälpte inte, FK tycker att 5 dagars hemmavaro för kräksjuka är misstänkt länge.

Ringde således vårdcentralen, fick en jourtid, var där nu efter jobbet. Träffade kanonläkaren som bara skakade på huvudet åt det hela. Men han skrev gladeligen ett sjukintyg och nu får vi hoppas det håller. Annars skulle jag höra av mig. Och fem dagar för kräksjuka ansåg inte läkaren var något märkligt alls. Tack för det.

Så jag hoppas bara jag slipper mer tjafs. Jag som alltid sköter mig med intyg och ansökningar och gör vad jag ska, det är trist när det väl blir problem trots att man gjort allt rätt.

Anni

Är det inte slöseri med läkartider att boka en jourtid för ett intyg bara för att FK vill ha papper på en kräksjuka? Nästa gång du får det borde du gå dit och smitta dom hela bunten, byråkratnissar! ;-)

2013-05-15 18:26:42

Lisasan

@Anni: Jag håller med! Dessutom, till råga på allt, fick jag veta att min handläggare träffat min läkare igår, och fått en live-rapport! Och så fick jag likförbannat åka till jouren och skaffa intyg. Snacka om slöseri med resurser! Fast det är ju inte vårdcentralens fel, så det är lite taskigt att smitta ner dom... :D I sammanhanget måste jag säga att vårdcentralen skött sig alldeles utomordentligt senaste tiden! FK har skött sig bra tidigare, men det här senaste var ju lite för mycket.

2013-05-16 20:56:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may