hej och hå snörvla på

ikapiika 2013-05-07 16:56 (inga kommentarer)
Igår var jag på besök ute på mitt gamla jobb. Jag var med på ett möte med min gamla grupp (även om bara chefen är kvar) och slogs ännu en gång av hur trevligt det är där ute, folk är glada, snälla och vill en väl och min gamla chef är en väldigt bra chef. MEN vägen ut dit är mördande, så trots att de söker kompetent folk med ljus och lykta till min gamla grupp är jag inte sugen ens med en bra lön...

Sen så försökte vi med en liten rövare när vi ansökte om vårt bygglov för någon vecka sen (efter att ha haft ritningarna i sådär ett och ett halvt år). Vi satte svärfar som kontrollansvarig trots att hans certifiering gått ut för ganska många år sen... Men den gubben gick inte, vi fick kompletteringskrav på certifierad kontrollansvarig vilket inte växer på träd och antagligen blir ganska dyrt... Skitsystem.

Sen snörvlar jag vidare, varje gång jag tror att , nu , nu blir det bättre så tar förkylningen/allergin/vad det nu är nya tag... Och jag som bara vill träna.. Hade hittat ett träningsprogram på runkeeper som verkade perfekt för mig, men då ska man istället gå och vara trött och snörvlig hela tiden. BLÄÄ.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk