(Ingen rubrik)

Corn 2013-05-05 23:38 (1 kommentar)
Alltså mina gossar och jag. Vi är ett fint gäng. Vi har haft en helg av tjafs och skratt och bråk och ilska och galenskap och cykeltur och promenader och trädgårdsarbete hos mormor och paketinslagning åt deras far som fyller år nästa vecka när de är där. Och vi har ätit god mat och tittat på film och pratat engelska och stora barnet och jag tog en egen cykeltur då vi pratade om separationen och att bo på två ställen.
Så klok unge.

Vi såg halebop-reklamen som avdramatiserar och normaliserar homosexualitet genom att en 17-årig hockeykilles pojkvän inte väcker uppmärksamhet alls, och min äldsta utropade "vilken bra reklam. Verkligen härlig" för han vet hur världen ser ut och han vet vad han tycker.
Och han är cool och stor med märkeskeps (som jag köpte. Som han gillar!) och pormaskar och egen deo men jag drog ner honom i knät som om han vore liten och berättar hur klok och fin han är.

Och lilla barnet som snart blir nio vill gosa och brottas så jag beordras till mjuka byxor istället för de hårda "skogsbyxorna" jag har på mig sen trädgårdsjobbet och sen blir det brottning. Gosbrottning.

De tar fram kvällsfika själva medan jag diskar. Helt enkelt på topp. Och själv håller jag på att somna just precis .

crackgirl

Vilken otrolig mamma du är!

2013-05-06 01:06:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.